Geef Kleur!

Geef kleur!

Twee woorden en een uitroepteken. Meer hadden we niet nodig om de titel van het jaarthema te verzinnen. We gaan niet veel woorden vuil maken aan de boodschap want jij bent aan zet. We geven je een virtuele schouderklop en het volgende gratis kleuradvies.

Geef Kleur! is een oproep. Elk weekend ben jij de gedroomde ambassadeur voor de Chiro. Jij smijt je volledig met je kleurrijke persoonlijkheid en dat zien we graag gebeuren.

Kijk, het is heel eenvoudig. Iedereen kan zichzelf zijn in de Chiro. Je hoeft niets speciaals te kunnen of te doen om bij de Chiro te komen. Dat vinden wij de normaalste zaak van de wereld en bovendien levert dat een kleurrijke en diverse boel op.

Je hebt kleine en grote Chirogroepen, je hebt er in de stad en op het platteland, enzovoort. Jouw Chirogroep is anders dan de andere en dat is goed. Allemaal gelijk: hoe saai zou dat niet zijn? Toch is er een gemeenschappelijke factor: spel! Hoe divers we ook zijn, spel verbindt alle Chirogroepen in Vlaanderen met elkaar.
We spelen dit jaar met kleur en dagen je uit om te kijken naar hoe kleurrijk en divers je Chirogroep is. Ontdek de verrassende kanten van een spel en van je groep! Vervorm een spel zodat het nog meer kleur krijgt. Speel een spel op een absurde locatie, verander regels of speel samen met een andere Chirogroep.

En verzamel alle kleuren! Lijkt je dat geen goed idee? Ga op zoek naar nieuwe kleuren! Laat je verwonderen door iedereen die in je groep zit en overtuig de rest van de buurt om mee kleur te geven aan de Chiro!

Jij hebt nu het jaarthema in handen. Hoe je het inkleurt, dat bepaal je zelf. Weet dat de kleur die jij toevoegt mee de kracht van je groep bepaalt. Speel met kleur en geniet van dit werkjaar!

#ChiroGeeftKleur
De Bende van het Jaarthema